onsdag 18 maj 2016

Öppet hus och besök av Up with people

Idag har vi haft öppet hus på skolan. Jag vill tacka alla som kom hit i dag så roligt att ha er här. Extra tack till Jonathans mamma som ordnade så vi fick besök av några från Up with people som kom hit och sjöng för oss.

Under den kommande veckan kommer ungdomarna som reser världen över med Up With People att besöka Nicolaiskolan under tisdagen den 17 maj samt Rönnowska skolan den 19 maj. Sammanlagt 500 elever från de båda skolorna kommer att få delta i halvdagarsprogram med Up With people ungdomar på temat nedskräpning och konsumtion. Syftet är att inspirera jämngamla ungdomar till att vilja göra en positiv förändring i världen och att komma fram till vad de själva kan göra för att bidra. Up With people ungdomarna kommer också hinna med att hjälpa till att städa på Planteringen i samarbete med Helsingborgshem där de också ska försöka engagera invånarna till att hjälpa till, de kommer också att besöka ett äldreboende för att sjunga och dansa för de boende.  
Hela veckan kommer avslutas med en dans- och musikshow nu på fredag den 20 maj, läs mer om showen här: http://www.upwithpeople.org/cities/2016/Helsingborg


Här kommer en liten film från dagen




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar